vols ajudar-nos a fer-ho possible?

pots col·laborar de moltes maneres diferents

Aquí t’expliquem quines coses pots fer per ajudar-nos a fer realitat el projecte de restauració de la Cabana dels Nans

AJUDA ECONÒMICAMENT

En primer lloc, necessitem ajuda econòmica per fer front a totes les despeses que haurem d’assumir per fer realitat el projecte. En aquesta pàgina aviat podràs veure el pressupost que necessitem. Qualsevol aportació és vàlida i necessària, i gràcies a tu ho podrem fer realitat.

PARLA DEL NOSTRE PROJECTE

Una forma d’ajudar és parlant del nostre projecte als teus amics, familiars i coneguts. Tothom és benvingut a aquest projecte i volem que molta gent en formi part. Així doncs, si ens dones a conèixer, ajudaràs a que més gent conegui el nostre objectiu.

COMPARTEIX EL NOSTRE PROJECTE

De la mateixa forma que ens pots ajudar parlant de nosaltres als teus contactes propers, també ens serà de molta ajuda que comparteixis el projecte. Això és tan o més important que una aportació econòmica. Tant si pots ajudar aportant diners com no, ja saps què fer!

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

Si ens segueixes, podrem fer més visible aquest projecte. També ens ajudarà que comparteixis les nostres publicacions amb la gent que et segueix.

DONA'NS UN COP DE MÀ

Un cop tinguem les necessitats econòmiques cobertes, necessitarem gent que ens ajudi a fer totes les reformes. Si creus que ens pots ajudar, no dubtis a contactar amb nosaltres!

ENVIA'NS MISSATGES DE SUPORT

Encara que no ho sembli, els missatges de suport també ens ajuden molt per continuar endavant i avançar en el projecte amb ganes i il·lusió.

PER QUÈ HAURIA DE COL·LABORAR?

La nostra intenció principal és recuperar aquest espai tal i com era abans. Però sense ajuda econòmica, això és molt complicat. Comptem amb un grup de persones que es posaran a primera fila un cop el projecte estigui finançat al 100%, i hi posaran totes les seves forces per fer que la iniciativa es faci realitat. Molta gent coincideix en què aquest és un lloc icònic del poble, un lloc que quasi tothom coneix, i que pensen que és una pena que estigui tant destrossat.

Volem que aquest projecte involucri a molta gent: des de nens, passant per avis i adults, que vulguin posar el seu granet de sorra i col·laborar en aquesta tasca de reconstrucció.

A més a més, pensem que la reconstrucció total d’aquest lloc, evitarà que gent amb males intencions s’acosti i faci destrosses, ja que per una banda, aquest espai ja no semblarà que estigui abandonat, i per l’altra, amb la difusió d’aquest projecte, hi haurà més gent que descobreixi aquest lloc, i per tant, sigui més difícil que s’hi produeixin danys, però això no ho podem saber amb seguretat, simplement és una esperança que tenim.

creus que ens pots ajudar d'alguna altra manera? vols ser voluntari del projecte?

Si creus que pots ajudar amb les teves capacitats o habilitats, escriu-nos amb aquest formulari:

    vols rebre notícies nostres?

    Escriu el teu correu i t’anirem informant de les novetats en el projecte.