la història d'aquest bosc

Com va començar tot?

La Cabana dels Nans, un espai envoltat de natura i art, on el creador i autor d’aquest lloc, Esteve Torrents Grau, va deixar volar la seva imaginació per omplir de màgia un bosc que fa uns anys era normal i corrent. Ell el va convertir en un espai únic, bonic i agradable on tothom hi era convidat a passar bons moments i gaudir del seu art.

Va començar fent la part de la teulada, com si fos un para-sol, i per aquest motiu la gent que passava per allà l’anomenava “el bolet”. Més endavant, va fer les parets de la part de la teulada, i finalment, va acabar fent la part de darrere de la cabana.

En aquest bosc hi podem trobar la Cabana dels Nans, un caçador, un tòtem amb diverses cares diferents, un drac, un Oscar, un arbre màgic, un os… i moltes escultures més. També hi ha dos molins de vent, que ara ja no funcionen. A més a més, estava tot envoltat de plantes i flors que li donaven un toc de colors diferents que no se sol veure en un bosc. Tot això va ser possible gràcies als coneixements de l’ofici de paleta que tenia l’Esteve Torrents, a la seva dedicació i al seu esperit creatiu. Tot i les ganes que ell hi va posar durant tota la seva vida, hi havia gent que no valorava el lloc com un espai on gaudir de totes aquestes coses, sinó que ho veien com un lloc on anar a fer mal, destrossar i cremar.

Per culpa d’aquesta gent i del deteriorament natural pel pas del temps, la Cabana dels Nans s’ha anat degradant amb els anys, deixant un espai trist, solitari, on les estàtues han perdut la vida que els va donar el seu creador.

Amb aquesta iniciativa volem tornar la vida que tenia aquest lloc, especialment arreglant la Cabana dels Nans, embellint el bosc, netejant-lo de brutícia, pintant, remodelant, arreglant tot el que s’ha destrossat fins ara.

VOLS SABER COM ENS POTS AJUDAR?

vols rebre notícies nostres?

Escriu el teu correu i t’anirem informant de les novetats en el projecte.